2

Zondag 21 mei

Op/In

Dag

Totaal

Vertrek

Aankomst

1/

km

tijd

gem

km

tijd

gemiddelde

8:15

M’tricht /Oost Maarland

19:30

Moulin de Bistain

C

131

11:15 uur

12

268

21:15

12,6

Droog opgebroken. Nog een foto van de entree van onze eerste camping gemaakt en op pad naar Moulin de Bistain, diep in de Ardennen. Vrij snel reden we al een paar km dubbel in de buurt van de grens en even later in België werden we i.v.m. een plaatselijke motorcross gedwongen een andere route te nemen. Dat kostte ons nog eens een aantal extra km’s die dag.
Het regende regelmatig, de wind stond nog fors tegen en in Clermont, waar we onze eerste koffie dachten te nuttigen was alles nog dicht. Na de klim “Barraque Michel’ een heerlijke lange afdaling naar Malmédy, waar we weer een beetje moed uit putten.
Bovendien koffie in Jalhay met iets erbij (warme rijstepunt). Daarop reden we de geplande kilometers van die dag, hoewel het wel weer een “latertje” werd. Bij aankomst geen receptie, dus maar naar de kroeg, waar we ook konden inschrijven. Er was wel warm water, maar geen warme douche; er was wel warme soep, maar geen warme maaltijd. Met een paar trappistenbiertjes (la Chouffe-8%) achter de kiezen, was het allemaal nog wel te hebben. I.t.t. gisteren een typische “low-budget-dag” vandaag.
 

    vorige dag                                               volgende dag        

Klik op een afbeelding voor een grotere weergave.